Gert Somers

Vennoot - oprichter. Studeerde ingenieur-architect aan de Vrije Universiteit Brussel en behaalde zijn diploma in 2002. Hij wordt Jonge Vlaams Ontwerper in het kader van de Meesterproef 2003 van de Vlaams Bouwmeester. Hij werkte voor noA architecten en start zijn praktijk in 2004 om vervolgens samen met Jonas Lindekens ono architectuur op te richten in 2007. Gert Somers gaf les aan de Vrije Universiteit Brussel 2006-2009 en was docent Architectonisch Ontwerpen bij de leerstoel van Tony Fretton voor Interiors, Buildings, Cities aan TU Delft 2011-2015.

Jonas Lindekens

Vennoot - oprichter. Studeerde ingenieur-architect aan de Vrije Universiteit Brussel en The Bartlett School of Architecture, University College London en behaalde zijn diploma in 1998. Hij wordt Doctor in de Ingenieurswetenschappen - Architectuur in 2006 na ontwerpend onderzoek rond herbestemming. Na zijn stage bij Meta architectuurbureau richt hij samen met Gert Somers ono architectuur op in 2007. Jonas Lindekens geeft les aan de Vrije Universiteit Brussel sinds 1999 en is er professor Architectonisch Ontwerpen, 2e master sinds 2005. Hij is aangesteld in de integrale kwaliteitskamer van de stad Antwerpen sinds 2022.

Sara Verleye

Vennoot. Studeerde architectuur aan het Henry van de Velde-instituut in Antwerpen en École nationale supérieure d'architecture Paris-Malaquais. Ze behaalde haar diploma in 2008 en werkte als stagiair bij awg architecten. Sara werkt bij ono architectuur sinds 2012 en was o.m. projectarchitect voor Art Brussels 2014, Schoenen Yosho, Kantoren Inagro, Stadhuis Diksmuide, diverse projecten voor Tondelier en woningen Quanten-Lecok en Janssens-Van Goidsenhoven. Ze is vennoot bij ono architectuur sinds 2023.

Medewerkers

Tom Beysen

Studeerde architectuur aan de Universiteit Antwerpen en École nationale supérieure d'architecture de Paris-Belleville. Hij behaalde zijn diploma in 2021 en is sindsdien medewerker bij ono architectuur. Hij werkte o.m. reeds aan M127, woning Somers-Destoop en is projectarchitect voor verschillende woonprojecten voor Tondelier en werven Altenapark en Neerhoeve Schoonselhof.

Faber Martens

Studeerde architectuur aan de Universiteit Antwerpen. Hij behaalde zijn diploma in 2021 en is sindsdien medewerker bij ono architectuur. Hij is geselecteerd voor de Meesterproef Sociaal Wonen van de Vlaams Bouwmeester in 2022. Hij werkte o.m. reeds aan jeugdcentrum Lommel en Securex en is projectarchitect voor Turnhoutsebaan 77, Falconhoven Paulushof en de werf van Kluizenaarstraat.

Selen Sürmeli

Studeerde architectuur aan Sint-Lucas Brussel. Ze behaalde haar diploma in 2021 en is medewerker bij ono architectuur sinds 2022. Ze werkte o.m. aan jeugdcentrum Lommel, Securex, M127, Neerhoeve Schoonselhof en is projectarchitect voor Lange Kongostraat en Café Canelé.

Emma Verhagen

Studeerde architectuur aan KU Leuven, Sint-Lucas Gent en The Royal Danish Academy in Kopenhagen. Ze behaalde haar diploma in 2023 en is sindsdien stagiair-architect bij ono architectuur.

Bartosz Teodorczyk

Studeerde architectuur aan Warsaw University of Technology en Technische Universiteit Delft bij de leerstoel Interiors Buildings Cities. Hij behaalde zijn diploma in 2023. Tijdens de opleiding werkte Bartosz bij BDP. London Studio in 2018, Zoa Architecki in 2021 en Atelierfront in 2022. Hij is medewerker bij ono architectuur sinds 2023.

Marianna Moskal

Studeerde architectuur aan Warsaw University of Technology, École Nationale Supérieure d’Architecture de Strasbourg en Technische Universiteit Delft bij de leerstoel Interiors Buildings Cities. Ze behaalde haar diploma in 2023. Tijdens de opleiding werkte Marianna bij Andrzej Jurkiewicz’s architecture office in 2017, OPEN Architekci in 2019, A-A Collective in 2021 en Studio Nauta in 2022-2023. Ze is medewerker bij ono architectuur sinds 2023.

Vroegere medewerkers

Maurits BosmanLise BrusselmansKatrien CammaertDries CeuppensJelmer DaelmanDavid de BruijnAnnelies DemeulenaereJantje EngelsKobe Gijbels Maciek GlowkaRuben KiewietWouter MathieuSarah MelsensWim MentenNicolas PetillonAna Teresa QuartilhoJulie QuisquaterKristin SmetsBenoit StesSofie Van CauterenAlwies VandaeleBart van der ZalmPieter Van ElstNathalie Van HulleMichiel Van LooverenLieven VansantGerlinde VerhaegheSofie Wuyts